Hoe bevestig je een camerariem van Canon?

Maak de riem los en steek het uiteinde door de gesp en de riemhouder om deze recht te trekken, zoals weergegeven in de afbeelding hieronder. Trek de riem door de sluiting en trek deze naar beneden.

Hoe bevestig je een camerariem van Canon?

Maak de riem los en steek het uiteinde door de gesp en de riemhouder om deze recht te trekken, zoals weergegeven in de afbeelding hieronder. Trek de riem door de sluiting en trek deze naar beneden. Trek vervolgens een deel van de riem vanaf de bovenkant door de gesp om een lus te creëren. Ik weet dat het misschien klinkt alsof het in veel gevallen te ver gaat, maar vaak helpt het om betere foto's te maken als er een riem aan de camera is bevestigd.

Ik heb het over de zwarte riem die bij de meeste camera-aankopen wordt meegeleverd, versierd met het logo van de fabrikant. Als je voor een camerariem gaat, zul je je bovendien realiseren dat je hiermee je camera stabieler kunt vasthouden. Je moet een riem kopen die goed is en stevig genoeg is om je camera vast te houden en er zelfs aan te kunnen trekken. Verbazingwekkend genoeg wordt in de instructies nooit vermeld hoe je je camerariem het beste kunt bevestigen.

Het proces op zich is helemaal niet moeilijk, je hoeft alleen maar te zoeken naar een paar dingen die je gemakkelijk over het hoofd kunt zien of negeren, en tegen de tijd dat je de camerariem zelf hebt geïnstalleerd, ben je klaar om te gaan en zullen er geen problemen zijn. Ja, je kunt je lenzen veel sneller en onderweg verwisselen als je je camera met een riem gebruikt. Als je je camera al een tijdje hebt en niet meer weet hoe je de riem hebt vastgemaakt, is het een goed idee om te controleren of alles in orde is.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *