Hoeveel gewicht kan een designanker met een piek dragen?

Onze ankers zijn gebouwd om meer dan 90 kg (200 lbs) aan absolute kracht te weerstaan. Dat betekent dat ze sterk genoeg zijn om de veilige werklast van elke professional aan te kunnen.

Hoeveel gewicht kan een designanker met een piek dragen?

Onze ankers zijn gebouwd om meer dan 90 kg (200 lbs) aan absolute kracht te weerstaan. Dat betekent dat ze sterk genoeg zijn om de veilige werklast van elke professional aan te kunnen. De Peak Design Leash is de goedkoopste van alle beschikbare camerariemen over de volledige lengte van Peak Design, en gezien de betrouwbaarheid en het gemak is hij ongelooflijk waardevol. Met dit rode %26 zwarte Peak Design Anchor Connector 4-pack kun je extra camera's, verrekijkers, afstandsmeters en andere kleinere apparaten en spullen op al hun camerariemen bevestigen om je draagvermogen te vergroten.

Als je een Field Pouch hebt of een andere tas of etui waaraan je Anchors hebt bevestigd, kunnen deze ook worden gecombineerd met elk van de Peak Design-camerariemen. Als je geen camerariem in papa-bod-stijl wilt en je altijd al iets hebt gewild dat vrij strak en slank is, dan is dat waar de Peak Design Leash sierlijk de kamer binnenkomt. Als je niet iemand bent die grote tassen meeneemt of als je een stevigere camerariem nodig hebt voor je camera, dan voldoet de Peak Design Leash heel gemakkelijk aan de vereisten die je hebt. Ik gebruik persoonlijk een Joby polsband als mijn primaire polsband, met als alternatief de Peak Design Slide Lite nekriem.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *