Wat zijn nokkenriemen?

Een riem met gesp met noksluiting is een van de meer unieke soorten bevestigingsriemen omdat ze geen mechanisme gebruiken om lading vast te zetten, zoals een ratelriem die een ratel gebruikt om de lading vast te spannen. De riempjes met nokgesp worden met handkracht aangespannen en kunnen slechts zo strak worden aangedraaid als je handkracht fysiek kan worden aangespannen.

Wat zijn nokkenriemen?

Een riem met gesp met noksluiting is een van de meer unieke soorten bevestigingsriemen omdat ze geen mechanisme gebruiken om lading vast te zetten, zoals een ratelriem die een ratel gebruikt om de lading vast te spannen. De riempjes met nokgesp worden met handkracht aangespannen en kunnen slechts zo strak worden aangedraaid als je handkracht fysiek kan worden aangespannen. Cam-riemen zijn perfect voor lokale uitstapjes en moeten meer worden gebruikt dan ratelriemen. Nokriemen en ratelriemen zijn hier twee van de meest populaire opties en de waarheid is dat je waarschijnlijk beide nodig hebt.

Nokriemen zijn beter voor je kajak en geweldig voor lokale uitstapjes, terwijl ratelriemen goed zijn voor lange tochten op de snelweg.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *