Camerariemen met clips?

Resultaten 1 - 16 van 2000+ · Cameraclip van aluminiumlegering met snelsluiting, heupriem, rugzak, riemhouder, houder, clip, snelloop en pistoolfotograaf, voor DSLR. Je kunt je camera aan een rugzakriem, tasriem of zelfs aan je broekriem bevestigen door de Peak Design Capture Pro Camera Clip vast te zetten en je camera op zijn plaats te schuiven.

Camerariemen met clips?

Resultaten 1 - 16 van 2000+ · Cameraclip van aluminiumlegering met snelsluiting, heupriem, rugzak, riemhouder, houder, clip, snelloop en pistoolfotograaf, voor DSLR. Je kunt je camera aan een rugzakriem, tasriem of zelfs aan je broekriem bevestigen door de Peak Design Capture Pro Camera Clip vast te zetten en je camera op zijn plaats te schuiven. De 'pro' in zijn naam heeft betrekking op de mogelijkheid om grotere spiegelreflexcamera's mee te nemen. Het is op het eerste gezicht een eenvoudig product, maar ik moet zeggen dat het na meer dan 2 jaar gebruik van de mijne de beste leren camerariem is die ik ooit heb gebruikt.

Als je een rugzak, schoudertas, riem of een andere vorm van kleding met riem draagt, kun je er een cameraclip aan bevestigen en vervolgens je camera bevestigen. Van alle DSLR-camerariemen die Black Rapid produceert, is dit de meest populaire en het is duidelijk waarom. Het is de beste camerariem voor wandelen, omdat je hem aan elke gespecialiseerde wandelrugzak kunt bevestigen die je al hebt. Het is een familiebedrijf dat een assortiment handgemaakte, in de VS gemaakte, stijlvolle, duurzame spiegelloze camerariemen aanbiedt.

Al met al biedt het een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, comfortabele en functionele nekriem voor de camera die ik niet zou aarzelen om aan te bevelen. De gevoerde, verstelbare riem past netjes om je hand, zodat je je camera stevig kunt vasthouden zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je per ongeluk valt. Camerariemen voor sjaaltjes zijn erg populair bij vrouwelijke fotografen die hun camera op een comfortabele manier willen dragen, zonder in te boeten aan stijl. Er is ook een optionele bevestiging waarmee je een derde camera over de voorkant van het lichaam kunt dragen, opgehangen tussen de twee hoofdriemen.

Als je klaar bent om die foto te maken, schuif je je camera soepel over de riem, net als bij een BlackRapid-draagband. Oorspronkelijk een eenmansband, is Gordy uitgegroeid tot een lokaal familiebedrijf waar ze een reeks prachtige, handgemaakte leren camerariemen maken. De meeste camerariemen zijn gemaakt van nylon of leer, wat er goed uitziet, maar niet comfortabel is bij langere opnamen. Van alle bekende fabrikanten van camerariem die er zijn, voelt het goed om wat licht te werpen op een op maat gemaakte speler met een wereldwijd bereik.

Aan de binnenkant van de riem zit een antislipoppervlak, waardoor je je DSLR- of spiegelloze camera zonder zorgen over één schouder kunt hangen. Je kunt een pad toevoegen voor zwaardere camera's om de lading te verdelen, en een rubberen o-ring om de riem om je hand vast te spannen als je dat wilt.

Bron parallaxe.nl: De beste camerariemen (Top 10 Picks)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *