Welke camerariemen?

Een schouderriem is een camerariem die op twee bevestigingspunten aan je camera wordt bevestigd. Meestal worden ze aan de linkerboven- en rechterbovenkant van uw camera bevestigd.

Welke camerariemen?

Een schouderriem is een camerariem die op twee bevestigingspunten aan je camera wordt bevestigd. Meestal worden ze aan de linkerboven- en rechterbovenkant van uw camera bevestigd. Elke DSLR- of spiegelloze camera wordt geleverd met een standaard schouderriem, dus dit soort draagoplossing is voor de meeste mensen de standaardoptie omdat het vertrouwd is. Arte di Mano, opererend als JnK Handworks en gevestigd in Zuid-Korea, is gespecialiseerd in handgemaakte, luxe lederwaren.

Veel van de producten, waaronder halve hoesjes en vervangende cameraskins, zijn uitsluitend ontworpen voor Leica-camera's, van de originele Leica M3 tot de meest recente M10-serie (en waarschijnlijk al snel de M1.Als u op zoek bent naar een kosteneffectieve, onopvallende, eenvoudige riem, de Think Tank. Camera Strap V2,0 is een solide optie. Er is weinig dat opmerkelijk is aan deze riem, wat hem in zekere zin tot een perfecte optie maakt voor veel fotografen. De beste manier om te omschrijven wat Think Tank hier heeft gedaan, is dat ze er veel over hebben nagedacht, zodat je niet hoeft na te denken.

Dit ding verdwijnt gewoon in je lichaam en doet zijn werk. De V2,0 is slank, slechts 2,5 cm breed, dus je hoeft er niet over na te denken. Het is sterk, polygesponnen met 3-laags gebonden nylondraad, zodat je er niet over hoeft na te denken. Het is speciaal ontworpen voor maximale compressie en past zonder ongewenste bulk in elke tas, zodat u er niet over hoeft na te denken.

Beide kanten van de riem hebben grip, wat betekent dat je dit ding snel kunt aantrekken en het blijft hangen, je snapt het wel. Sterker nog, als je merkt dat je er meer uit wilt halen, werkt het uitstekend met de rugzakken en harnassystemen van Think Tank. Voor foto's onderweg is de V2.0 een uitstekende keuze. Als startstuk in een hele set accessoires zul je ongelooflijk tevreden zijn.

Improve Photography heeft 17 camerariemen praktijkgericht getest en raadt de Peak Design Slide Strap. Deze riem is innovatief, comfortabel en duurzaam. Improve Photography geeft het onze hoogste aanbeveling. Net als de andere BlackRapid-riemen in deze lijst, wordt de BlackRapid-polsband bevestigd via de statiefbus van een camera.

In feite gebruik ik deze riemen meestal om mijn zware Elinchrom-stroboscooppakketten mee te nemen, maar je zou ze zeker kunnen gebruiken met camera's in alle soorten en maten. Deze riem voelde erg comfortabel aan in deze positie (misschien omdat het een beetje aanvoelt als een veiligheidsgordel) en hield mijn camera strak op mijn lichaam zodat ik me geen zorgen hoefde te maken dat hij rondbonsde. Als je als fotograaf op zoek bent naar een originele manier om wat kleur aan je outfit te geven, dan is deze Lifemate Scarf Camerariem betaalbaar en leuk. Welke vintage, etnische patronen, stippen, strepen of andere gekke patronen je ook kiest, de onderkant van het sjaalgedeelte van de camerariem wordt aan de riem bevestigd met een stijlvol bruin lipje in lederlook.

Deze riem en holster geven je niet alleen het gevoel dat je een revolverheld bent, maar verminderen ook nek- en rugpijn, cameraswing en verwarde riemen (aangezien die er niet zijn). Het is op het eerste gezicht een eenvoudig product, maar ik moet zeggen dat het na meer dan 2 jaar gebruik van de mijne de beste leren camerariem is die ik ooit heb gebruikt. Het QD-systeem, geleend van de vuurwapenindustrie, is een uitstekende manier om een camerariem te bevestigen en los te maken, maar het vereist wel dat u al een cameraplaat met een QD-aansluiting hebt, of dat u een QD-adapter koopt zoals de RRS B2-FABN Microklem. De Saigon-riem is een geweldige optie voor iemand met een kleinere camera die een verloren riem wil vervangen, maar niet noodzakelijk op zoek is naar een upgrade.

Deze keuze van ONA, genaamd „The Presidio”, is bedoeld om een camerariem te bieden die even stijlvol als ondersteunend is. Camera-draagclips zijn ontworpen om u onmiddellijk toegang te geven tot uw camera zonder deze uit een tas te hoeven halen. Laat u niet misleiden door het feit dat het apparaat kan worden omgebouwd tot een enkele riemopstelling, deze aankoop is alleen zinvol voor degenen die routinematig twee camera's gebruiken. Peak Design begon als een vroeg succesverhaal van Kickstarter en maakt nog steeds fantastische camerariemen.

Van alle bekende fabrikanten van camerariem die er zijn, voelt het goed om wat licht te werpen op een op maat gemaakte speler met een wereldwijd bereik. Het kussenzachte neopreen van de TrueShot is daarentegen 4 mm dik, zodat zelfs de zwaarste camera er niet voor zorgt dat de riem in je huid glijdt. .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *