Hoe sterk is de designband van Peak?

STERKTECLASSIFICATIE Slijtvaste ankers met thermoplastisch snoer zijn bestand tegen meer dan 90 kg (200 lbs). Veilig voor gebruik met de grootste professionele camera's.

Hoe sterk is de designband van Peak?

STERKTECLASSIFICATIE Slijtvaste ankers met thermoplastisch snoer zijn bestand tegen meer dan 90 kg (200 lbs). Veilig voor gebruik met de grootste professionele camera's. 's Werelds beste professionele cameraslingriem. Te dragen als draagdoek, nek- of schouderriem.

Professionele draagband speciaal voor spiegelloze en kleinere camera's. Dunner dan Slide, dikker dan Leash. Te gebruiken als ketting met Capture. Te dragen als armband, op je camera of in je zak.

Daarom is het verstelsysteem op de Peak Design Slide- en Slide Lite-camerariemen zo handig. Door de ankers aan de behuizing te bevestigen, kun je eenvoudig alle camerariemen van Peak Design verwisselen voor extra draagmogelijkheden. De Peak Design Slide is een duurzame en toch zeer comfortabele camerariem die verkrijgbaar is in twee kleuren (zwart en essenkleurig) die mooi aansluit op het tassenassortiment van Peak Design. Gebruik deze set om elke standaard camerariem die je al hebt aan te passen aan het gebruiksvriendelijke Peak Design anchor link-systeem.

Dat zijn kwaliteiten waar ik mijn geld voor kwijt kan, en nu zullen mijn beide camera's nu voor altijd uitgerust zijn met een Peak Design-riem.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *