Wat voor camerariem heb ik nodig?

Hoe breder de riem, hoe gelijkmatiger het gewicht van de camera wordt verdeeld. Een schouderriem is een camerariem die op twee bevestigingspunten aan je camera wordt bevestigd.

Wat voor camerariem heb ik nodig?

Hoe breder de riem, hoe gelijkmatiger het gewicht van de camera wordt verdeeld. Een schouderriem is een camerariem die op twee bevestigingspunten aan je camera wordt bevestigd. Meestal worden ze aan de linkerboven- en rechtsboven van je camera bevestigd. Elke DSLR- of spiegelloze camera wordt geleverd met een standaard schouderriem, dus dit soort draagoplossing is voor de meeste mensen de standaardoptie omdat het vertrouwd is.

Camerariepolsbanden zijn een geweldige manier om je camera mee te nemen en de camera aan de pols te bevestigen zonder in de weg te zitten. Als je extra hand nodig hebt, kun je de camera veilig aan je pols laten bungelen. Ik fotografeer veel evenementen met autoshows en ik merk dat het feit dat ik de camera's naar voren en naar achteren kan bewegen, me helpt om door krappe plekken te manoeuvreren zonder mijn camera's of voorwerpen omhoog te slaan. Oorspronkelijk een eenmansband, is Gordy uitgegroeid tot een lokaal familiebedrijf waar ze een reeks prachtige, handgemaakte leren camerariemen maken.

De snelsluiting aan de binnenkant van de clip houdt je camera veilig en toch direct toegankelijk, en werkt even goed met compactcamera's als met een DSLR waaraan een grote lens is bevestigd. De schouderriem van Blackrapid plaatst de camera ondersteboven tegen je middel, zodat je hem in een oogwenk snel en gemakkelijk kunt gebruiken. Het verdelen van het gewicht over je schouder en borst kan ook helpen om nekpijn te verminderen, waardoor dit model doorgaans de beste camerariem is voor DSLR-fotografen. Dit geldt met name voor een riem met een vaste pasvorm waarbij je NIET de mogelijkheid hebt om de riem als fotograaf aan te passen.

De nieuwste L-camerabeugels van Really Right Stuff hebben hiervoor twee QD-aansluitingen, maar je kunt ook één QD-aansluiting op de cameraplaat gebruiken en één op de plaat die aan je lensvoet is bevestigd. Als je een compactcamera of een lichtgewicht spiegelloze opstelling gebruikt en niet van plan bent snel te bewegen, is het nog steeds een goede optie om een camera om je nek te dragen. Het is eigenlijk heel handig om zakken aan een camerariem te hebben en ik zou willen dat meer merken dit implementeerden. Je krijgt een goed ontworpen, comfortabele en stijlvolle camerariem die als draagdoek, schouder- of nekriem kan worden gedragen en die ook een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding biedt.

Welke vintage, etnische patronen, stippen, strepen of andere gekke patronen je ook kiest, de onderkant van het sjaalgedeelte van de camerariem wordt met een stijlvol bruin lipje in lederlook aan de riem bevestigd. Alle banden van BlackRapid zijn stroppen, zodat ze op één punt kunnen worden bevestigd en er wordt een bevestigingsapparaat, een FasterNR genaamd, voor de camera meegeleverd. Deze camerariem is perfect voor iedereen die zijn spullen veilig moet bewaren tijdens het maken van foto's of video's. De Peak Design Capture Camera Clip is de veiligste, handigste en meest toegankelijke manier om je camera mee te nemen.

Als je een van de bekroonde cameratassen van Peak Design bezit, heb je speciaal versterkte lussen die speciaal voor de Capture Pro Camera Clip zijn gemaakt.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *